Werken bij Barbaar

MEDEWERKER BEDIENING

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor 16 uur per week tot full-time 38 uur per week. Bar, terras, bediening: je hebt het allemaal in de vingers! Je weet dat je voor horecawerk een open, enthousiaste en flexibele instelling moet hebben; je hebt al ervaring. Je kan in teamverband werken, maar weet ook zeker zelfstandig aan de slag te gaan. Daar krijg je best wat voor terug: een eerlijk salaris en extra bijkomende voordelen die werken bij BAR/BAAR aantrekkelijk maken!
Stuur je cv en motivatie naar friso@barbaar.nl

AFWASSER

Wij zijn op zoek naar een afwasser! Handen uit de mouwen als onderdeel van een enthousiaste groep collega’s, dat is wat we zoeken en bieden. Werkuren in overleg; eventueel met school of studie te combineren. Een spil in ons team; we zien je graag komen.
Stuur je cv en motivatie naar friso@barbaar.nl

KOK

Een open sollicitatie sturen kan altijd! (Zelfstandig) werken in een kleine keuken met grootse daden en een goede portie collegialiteit! Naast een (zomer)terras met meer dan 120 couverts en een zaak met 40, verzorgen wij lunches, diners en aangeklede borrels middels catering in het hele Prinsenkwartier.
Stuur je cv en motivatie naar friso@barbaar.nl