Stadscafé Barbaar

ONTMOETING

De Barbaar is het café waar Delft samenkomt, gelegen aan het mooiste plein van Delft. Omringd door Delftse cultuur, technologie en ondernemerschap, is bij ons altijd iets nieuws te vinden en te proeven. Je kunt bij ons terecht voor koffie, borrel, lunch en diner.

Laat je inspireren door de Barbaren die je voor gingen, de historische locatie en de mensen om je heen. Pak een heerlijk biertje om jouw ideeënmotor op gang te brengen en kom de volgende dag terug om dit onder het genot van een versgemalen koffie om te zetten tot werkelijkheid.

Borrels

Heb je iets te vieren en op zoek naar een toffe locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan afstudeerborrels, verjaardagen of bedrijfsfeesten.

Lunch

Bij ons kan je ook terecht om met (grote) groepen te lunchen of dineren. De Barbaar is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor bedrijfslunches. Temeer door de goed bereikbare locatie in het centrum van Delft.

En meer

Naast de bekende mogelijkheden denken we graag met je mee. Productpresentaties, meet-ups en tv-opnames. Niets is ons te gek, dus schroom niet om even contact met ons op te nemen!