cadeaus

BARBAAR VOOR THUIS

Wil je ook thuis genieten van de Barbaar? Helaas kunnen onze barista’s niet bij iedereen thuis een espresso komen maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je de beste ingrediënten tot je beschikking hebt om zelf een heerlijk kopje te maken.

Onze koffie en thee is  ook voor thuis verkrijgbaar*. En mocht je nou niet kunnen kiezen kun je altijd nog gaan voor onze cadeaubon!

 

 

KOFFIE & THEE

Onze Grindstein roast huisblend is per 250 gram te verkrijgen. Onze gedroogde losbladige thee, waarbij je de keuze hebt uit zwarte, groene, witte en kruidenthee is per 100 gram verkrijgbaar.

 grindstein roast 7,0 250gr barbaar huisblend koffie
thee v.a. 4,0 100gr barbaar thee naar keuze
CADEAUKAART

Wil je iemand verassen met een echte Barbaarse ervaring? Ga dan voor onze Barbaar cadeaubon, waarbij je zelf het bedrag kunt bepalen. De bon kan ingewisseld worden tegen alle producten die te verkrijgen zijn in de Barbaar.

*Wij bieden met veel plezier onze producten voor thuis aan, maar we doen dat graag op een verantwoorde manier. Een borrel en productverkoop gaat namelijk niet samen. Deze producten zijn daarom alleen tijdens reguliere winkeltijden verkrijgbaar.