borrel

BIER

Hertog Jan is hét huisbier van de Barbaar. Begonnen als een groep van vier gepassioneerde en bevriende brouwers in 1915, uit het zuiden van het land. Een van de nazaten van die vier brouwers is ook een van de initiatiefnemers van de Barbaar. Dat maakt dat het bier ons nog nét iets beter smaakt. Daarnaast hebben we verschillende soorten bier van de tap, zoals de Hertog Jan Weizener en de Leffe Blond, evenals een geruime keuze aan bieren op de fles.

 

Wil je een echt speciaal biertje drinken? Kies dan uit ons aanbod van lokale craft bieren. Een echt Delfts biertje drink je van de Koperen Kat, die gebrouwen wordt aan de Schie. Uit Den Haag hebben we Kompaan en de Binckse Belofte. De Binckse Belofte is een eigenwijze ipa die goed van pas komt tijdens het werk met zijn schuurpapieren etiket, maar wordt nóg meer gewaardeerd ná een dag hard werken.

WIJN

Het resultaat van het vergisten van het sap van zorgvuldig geselecteerde druiven hebben wij samengevat in twee witte wijnen, twee rode wijnen, een rosé en een port. Met herkomst variërend van Zuid-Afrika en Spanje tot het meer traditionele Frankrijk levert dat keuze binnen een uitgebreid smakenpalet.

BORREL

Voor de fijne trek bij de borrel hebben we een aantal overheerlijke combinaties. Zo heeft onze chef een aantal koude en warme borrelplankjes samengesteld met de beste producten. Onze grote Barbaarse Borrelplank is gevuld met een combinatie van verschillende kazen, gedroogde ham, olijven en brood met huisgemaakte smeersels.

 

Uiteraard ontbreken ook de bitterballen niet op onze kaart. Kies voor klassieke rundvleesbitterballen of ga eens voor onze oesterzwambitterballen. Deze worden gemaakt  in samenwerking met Gro van oesterzwammen die worden gekweekt op het koffiedik van onze espresso’s.