Werken bij Barbaar

 

 

 

WERKEN BIJ BARBAAR

 

VACATURE JUNIOR CHEF KOK

Heb jij ervaring als zelfstandig werkend kok en heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Wij bieden jou die mogelijkheid!

Bij Barbaar zijn wij onszelf en leggen wij onze gasten en elkaar graag in de watten! Jouw persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook erg belangrijk. Gaat het goed met jou, dan gaat het goed met ons! Groeien doen we tenslotte samen! In deze functie kook je, geef je leiding aan een klein team en bieden we mogelijkheden voor externe cursussen/training. Het gaat om een functie van 30 tot 38 uur. Stuur je cv en motivatie naar patrick@barbaar.nl.

 

VACATURE ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

Een van de gezichten van Barbaar! Je bent een echte gastheer/vrouw met ervaring in de horeca.

In deze functie werk je op de vloer in het café, geef je sturing aan het team en doe je eventueel administratieve werkzaamheden. Met jouw persoonlijkheid weet je onze gasten net dat beetje extra te geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons ook erg belangrijk. Gaat het goed met jou, dan gaat het goed met ons. Groeien doen we tenslotte samen! Het gaat om een functie van 25 tot 38 uur. Stuur je cv en motivatie naar patrick@barbaar.nl.

 

OPEN SOLLICITATIE

Je hebt van die pareltjes, diamantjes, ‘crazy ones who see things differently’. Wij noemen ze onze Barbaren.

Afstuderen of op reis gaan, Barbaren zijn nieuwsgierig en verleggen grenzen. Wij zijn daarom geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.
Heb jij het in je om Barbaar te zijn?! Laat dan hier je gegevens achter.