diner

daghap
SPECIALS

Bij Barbaar worden van woensdag t/m zaterdag smaakvolle en wisselende avondmaaltijden geserveerd.  Overzicht en eenvoud. Een vlees-, een vis- en een vegagerecht. Natuurlijk ontbreekt onze hamburger – die inmiddels een legendarische status heeft verworven – niet op de avondkaart.

Met allergieën kunnen we meestal goed uit de voeten mits we hiervan op de hoogte zijn. Geef dit dus vooral aan bij ons team! Er is genoeg creativiteit in de keuken om je te voorzien van een waardig alternatief.  Vegetarische maaltijden zijn gemarkeerd met een (v). Ingrediënten zijn als volgt aangegeven: (gl) gluten / (nt) noten / (lac) lactose.

Kijk hieronder voor het menu.

 

 

Kleine gerechten (combineren mag natuurlijk)

» tomatensoep 6

met een sneetje brood met kruidenboter

» barbaar dagsoep 6

elke dag een vers bereide soep passend bij het seizoen

 » bonbon van huisgerookte zalm en makreel 7,5

met een koekje van parmezaan en maanzaad

 » gerookte eendenborst 7,5

getranceerd, met gepocheerde ananas en cranberry-compote

 » geitenkaas crème brûlée 7

met groengarnituur en meergranentoast

 » kalfscarpaccio 8,5

met bospaddenstoelen, pastinaak, walnoten en truffel-dressing

Hoofdgerechten

» entrecote 18,5

met vijgen-port saus en seizoensgroenten

 » barbaar burger – 180 gram, 100% rund 12,5

met paddenstoelen, blauwe kaas en whisky-cocktailsaus

» vangst van de dag 17,5

met een wortel-pompoen creme en groentengarnituur

» parelhoenfilet 15,5

met kastanje-abrikozensaus en seizoensgroenten

» portobello wellington 16,5

met pompoen, pijnboompitten en pastinaak-truffel creme (v)

» zwarte bonen-pecannoten burger 15,5

met een frisse tomaten-paprikasalsa

Bij de gerechten serveren wij frites of roseval aardappels naar keuze.

Toetjes

» lasagne van passievrucht en kletskop 5,5

afgewisseld fris en krokant

» crème brûlée 5,5

van sereh en limoen

» bloedsinaasappel sorbet ijs 5,5


s