broodjes, salades & soepen

broodjes
BROODJES, SALADES, SOEPEN

Onze broodjes zijn onze trots. Gevarieerd in soort en rijk in smaak. Martin is de chef, de kunstenaar van de keuken en de uitvinder bepakt met een overheerlijke ingrediëntenlijst. De kleinste details van onze gerechten worden op dagelijks niveau aangescherpt om die verrassende smaak keer op keer op het bord te toveren.

Met allergieën kunnen we meestal goed uit de voeten mits we hiervan op de hoogte zijn. Geef dit dus vooral aan bij ons team! Er is genoeg creativiteit in de keuken om je te voorzien van een waardig alternatief.  Vegetarische maaltijden zijn gemarkeerd met een (v). Ingrediënten zijn als volgt aangegeven: (gl) gluten / (nt) noten / (lac) lactose.

Broodjes

»Tostini parmaham

met brie, tomatensalsa en balsamico
(gl, nt, lac)

»Tostini geitenkaas

met huisgemaakte aardbeiencompote en pecannoot
(v, gl, nt, lac)

»Hummus met gegrilde groenten

met radijskers, guacamole en pecannoten
(v, gl, nt, lac)

 »Rosbief

met truffelmayonaise en hazelnootcrunch
(gl, nt, lac)

»Huisgerookte zalm

met guacamole, ingelegde groente en tzatziki
(gl, nt, lac)

»Barbaar lunchburger

op een brioche broodje, wisselt met de seizoenen
(gl, nt, lac)

»Barbaar brood

wisselend broodje op knapperige bol van de lokale bakkerij
(gl, nt, lac)

Salades

»Huisgerookte zalm

met guacamole, zoetzuur en basilicumdressing
(gl, nt, lac)

»Barbaar salade

wisselende salade
(gl, nt, lac)

Soepen

»Tomatensoep

met een sneetje brood met kruidenboter
(v, gl, nt, lac)

»Barbaar soep

wisselende soep
(gl, nt, lac)

 

salades
soepen